Digi-innovaatiot with Stora Enso -tilaisuus

Digi-innovaatiot with Stora Enso -tilaisuus

Ilmoittautumiset sähköpostitse:  mika.turska@lapinamk.fiTervetuloa kuuntelemaan ke 2.3.2022 klo 13-14 Stora Enson Kaisa Suutarin digi-innovaatiomahdollisuuksien esittelyä ja -näkymiä vuodelle 2022. 

Ohjelma

13.00 - 13.05 Digiprocess hanke-esittely (Jani Sipola, Projektipäällikkö, Lapin AMK)13.05 - 13.35 Stora Enso digi-innovaatiot (Kaisa Suutari, Head of Digital Innovation, Stora Enso)- Kokeilukulttuuri ja keskitetty rahoitusmekanismi kokeilujen tukemiseksi- Combient Foundry - avoin innovaatio- Esimerkkejä kokeiluista ja skaalatuista ratkaisuista- Stora Enson tämän hetken Combient Foundry haaste: Sustainable Reusable Food Packaging- Stora Enson digi-innovaatio ja näkymät 202213.35 - 14.00 Vapaata keskustelua

 

Lisätietoja ohjelmasta

Kaisa Suutari vastaa Stora Ensolla Digi Innovaatio palveluista, joista esimerkkejä ovat Digi Fund, jolla rahoitetaan kokeiluprojekteja uusien teknologioiden alueella sekä avoin innovaatio startuppien kanssa.

Tavoite on varmistaa, että onnistuneet kokeilut otetaan laajasti käyttöön ja tuottamaan arvoa sekä viedä eteenpäin kulttuurimuutosta.

Tilaisuudessa avataan Stora Enson toimintatapaa sekä sitä, miten innovaatiota viedään eteenpäin vahvasti ulkoisen ekosysteemin kanssa. Lisäksi keskustellaan siitä, miten tämä näyttäytyy kasvuyritysten näkökulmasta ja miten mukaan pääsee.Tapahtuma järjestetään Teamsissä DigiProcess-hankkeen toimesta. Kalenterikutsu lähetetään osallistujille ilmoittautumisen jälkeen. Tapahtuma on suomenkielinen.

kommentointi suljettu.